ENGLISH / french language flagFRANCAIS

Brussel, Ghent & Antwerp
FEESTFIETS


Fiets door Brussel of Antwerpen met een koud pintje in de hand!

bier fiets en brussel belgie

Feestfiets / Bierfiets / Beer Bike ?

 België staat bekend om zijn bier en wielrenners (link Eddy Merckx), daarom is het de beste plaats om beide passies samen te brengen en te mee te doen met onze bierfietsactiviteit! De bierfiets beschikt ook over muziekgeluidssysteem en koud bier voor een geweldig moment met je vrienden.


beer bike description en dutch


Privé-feestfiets
voor 1 uur

Tussen 8 en 19 deelnemers

Een bierfiets in het centrum van Brussel
Bestuurder inbegrepen
Stereo geluidssysteem
Volledige privétour
bekers inclusive
Onbeperkt bier voor de visit

435€ per fiets

BOEK HIER

Vb: 23€ /persoon als er 15 deelnemers zijn


7 dagen per week beschikbaar!
We vragen een waarborg die je na de fietstocht terug krijgt: 150eur/fiets
Een bierfiets zonder bier: 335€ per fiets
Brussel: 1u huur inbegrepen in de prijs, niet verlengbaar

Antwerpen (485€ / 1.5u) & Ghent (595€ 2u)

Feestfiets boekingsinstructies:
  1. Klik op de reserveringsknop en voer uw persoonlijke gegevens in samen met de gewenste boekingsdagen en het tijdstip. Er wordt niks in rekening gebracht totdat uw boeking is bevestigd.
  2. Uw aanvraag gaat naar ons team dat alle boekingen handmatig zal beoordelen. Indien uw keuze niet meer beschikbaar is, bieden we u een zo goed mogelijk alternatief aan.
  3. Zodra we het eens zijn over het tijdstip, zullen we de bierfietsvergoeding op de kaart in rekening brengen: 435€ als je ons normale pakket neemt. U ontvangt een bevestigingsmail met alle praktische details.
  4. Op de dag van de huur vragen wij u om een borg van 150€ contant te betalen, rechtstreeks aan de gids. U krijgt de borg onmiddellijk terug van de gids aan het einde van de tour, op voorwaarde dat niets gebroken of beschadigd is aan de bierfiets. Onze gids zorgt ervoor dat u een plezierige en vlotte rit beleeft.


Verstuur uw aanvraag
festfiets te huur Brussel
groep meisjes op bierfiets in brussel
groep jongens op bierfiets in brussel
groep meisjes op bierfiets in brussel
group of hen do party in Brussels

Feestfiets boekingsaanvraag

Als het reserveringssysteem niet geladen wordt klik hier


Ontmoetingsplaats Brussel

  De ontmoetingsplaats bevindt zich tegenover het koninklijk paleis in Brussel. De rit zal daar beginnen en eindigen. Het dichtstbijzijnde metrostation is Centraal Station. De exacte locatie kan u hier vinden op Google Maps hier. GPS: 50°50'33.6"N 4°21'45.8"E. Van zodra uw boeking bevestigd is, ontvangt u een e-mail met gedetailleerde instructies. Omwille van logistieke redenen kan de ontmoetingsplaats niet worden gewijzigd.


map beer bike meeting point

Google map link Brussel

picture beer bike meeting point

Ontmoetingsplaats Antwerpen

 Het ontmoetingspunt bevindt zich op het Parkeerplaats van het US Army Monument, direct aan de Schelde. De rit zal daar beginnen en eindigen. De dichtstbijzijnde tramstop is Antwerpen Brouwersvliet. De exacte locatie kan je hier vinden op Google Map hier.
Van zodra je boeking bevestigd is, ontvang je een e-mail met gedetailleerde instructies. Omwille van logistieke redenen kan de ontmoetingsplaats niet worden gewijzigd. Omwille van logistieke redenen kan de ontmoetingsplaats niet worden gewijzigd.

kaart antwerp feestfiets trefpunt

Google Map link Feestfiets Antwerp
GPS:51°13'31.2"N 4°23'55.3"E


Enkele foto's

stag party in Brussels
bachelor party brussels

De bierfiets is de beste vrijgezellenactiviteit in Brussel!

enterrement de vie de garcon a Bruxelles

vrijgezellenfeest
Vragen die je misschien hebt - FAQ


Wat zullen we zien?

  Onze bierfietstocht in Brussel bevat een chauffeur. De aangewezen chauffeur neemt je mee op een tocht in Brussel, beginnend bij het Koninklijk Paleis van Brussel! Omdat onze chauffeur verantwoordelijk is voor de fiets, kan uw hele groep genieten van het drinken van een heel vat bier tijdens het rijden. We fietsen door de straten van het bovenste deel van de stad.Hoe kan ik de bierfiets boeken?

  1. Klik op de reserveringsknop (hier!) en voer uw persoonlijke gegevens in samen met de gewenste boekingsdagen en -tijd. Er wordt niks in rekening gebracht totdat uw boeking is bevestigd.
  2. Uw aanvraag gaat naar ons team dat alle boekingen handmatig zal beoordelen. Indien uw keuze niet meer beschikbaar is, bieden we u een zo goed mogelijk alternatief aan.
  3. Zodra we het eens zijn over het tijdstip, zullen we de bierfietsvergoeding op de kaart in rekening brengen: 435€ (of 335€ zonder bier) als je ons normale pakket neemt. U ontvangt een bevestigingsmail met alle praktische details.
  4. Op de dag van de huur vragen wij u om een borg van 150 euro contant te betalen, rechtstreeks aan de gids. U krijgt de borg onmiddellijk terug van de gids aan het einde van de tour, op voorwaarde dat niets gebroken of beschadigd is aan de bierfiets. Onze gids zorgt ervoor dat u een plezierige en vlotte rit beleeft.


Hoeveel mensen kunnen meedoen?

  In elke bierfiets kunnen minimum 8 en maximum 19 passagiers. We hebben momenteel 4 bierfietsen, zowel in Antwerpen als in Brussel. Gelieve er rekening mee te houden dat 10 mensen tegelijkertijd kunnen trappen, de anderen zitten op de bierfiets en genieten van de rit voordat we wisselen.


Is bier inbegrepen?

  Ja, onbeperkt tapbier tijdens de rit, en de plastic bekers. Als u de bierfiets zonder bier wilt huren, is dit ook mogelijk, selecteer gewoon de optie "geen bier" bij het uitchecken en de prijs past zich automatisch aan, u betaalt dan 335€ per fiets.


Wat als het regent?

  De Beerbike tours gaan regen of zonneschijn, al onze fietsen hebben een groot en waterbestendig dak dat je droog houdt tijdens de rit... en als de zon te sterk is, houdt het dak je in de schaduw! Je kunt de huur van je bierfiets boeken met de gemoedsrust dat het altijd doorgaat, ongeacht het weer.Welke betaalmethoden worden geaccepteerd?

  Wij geven de voorkeur aan creditcards (VISA, Mastercard, Amex), maar voor het geval u er geen hebt, accepteren wij ook Paypal en SEPA-bankoverschrijving als u op zijn minst een paar weken op voorhand boekt. Stuur ons een e-mail voor meer informatie: support@feestfiets.com


Annuleringsbeleid

  Als u van gedachten verandert, betalen wij het volledige bedrag terug tot één maand voor aanvang van de huur. We betalen 70% terug voor annuleringen die ten minste 3 weken voor de start zijn gemaakt. We betalen slechts 100€ terug voor annuleringen tussen 3 weken en 48 uur voorafgaand aan de rit. Minder dan 48 uur voor de start is er geen terugbetaling mogelijk. Het is erg druk in het zomerseizoen, vooral tijdens de weekends en daarom raden we je aan zo snel mogelijk te boeken.


Nog andere vragen?

  Neem gerust contact met ons op via e-mail: support@feestfiets.com per telefoon en engels: +32 2 881 0178 / WhatsApp support group